Algemeen

GameHonk.nl is een spelletjes portaal en is speciaal ontwikkeld voor het vermaak van onze bezoekers. Wekelijks worden er nieuwe spelletjes aan onze database toegevoegd. Deze spelletjes zijn online te bespelen zonder dat deze eerst op de computer geïnstalleerd moeten zijn. Om de kwaliteit van de geplaatste spellen hoog te houden worden deze zo nauwkeurig mogelijk uitgezocht en zo zorgvuldig mogelijk toegevoegd. Alle spellen die op GameHonk.nl zijn te vinden, zijn dus met zorg uitgezocht en toegevoegd aan deze site.

Advertenties

GameHonk.nl vertoont diverse advertenties op haar site. De advertenties zijn er om deze service en haar diensten gratis te houden. Naast dat het onze diensten gratis houd, zorgt het er ook voor dat onze bezoekers eventueel door kunnen surfen naar mogelijk meer vermaak of zijn/haar wensen. Wanneer u interesse heeft om te adverteren op GameHonk.nl kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Spelletjes

Onze spelletjes worden door een kleine selectie "Game Fanaten" uitgezocht. Zij testen/spelen deze spelletjes voordat deze op GameHonk.nl geplaatst worden. Naast ons vaste team draagt een kleine groep van onze bezoekers ook een steentje bij en sturen zij ons spelletjes links, tips, ideeën en meer om GameHonk.nl zo actueel mogelijk te houden! Ook houden wij het totaal aantal spelletjes dat te vinden is op GameHonk.nl nauwkeurig bij en kunnen met trots vertellen dat er op dit moment intotaal 932 Spelletjes op GameHonk te vinden zijn!

Ontwikkelaar

GameHonk.nl is ontstaan in 2009 uit een initiatief van EasyGoDesign en bied haar bezoekers vermaak aan. EasyGoDesign werkt aan de opbouw van een groot netwerk op het internet die haar bezoekers dient te gaan vermaken, helpen, adviseren en meer.